Det Siger Andre

“Fantastisk godt leveret af Jan med humør og nerve. Fik alle kollegaer med i et muntert og konstruktivt arbejde. Tusind ta for en varm og vedkommende dag”.

Helle Ibsen – Chefkonsulent, Horsens Kommune

“Kommunikation, der svinger” hører til i den absolutte top indenfor sin genre… Gennemførelsen var intet mindre end sublim. Det tætteste man kommer på garanteret succes, for en dag med ledere og medarbejdere.”

Thorkild Holmboe – Kredschef, Dansk Sygeplejeråd

“Rigtigt fint og nyttigt startskud til vores tema om kommunikation. Har efterfølgende hørt mange rosende ord om dit bidrag, der var fyldt med energi, humor – og alvor og refleksion.”

Steen Friis – Centerleder, RSyd

“Vi havde en rigtig god og munter dag med Jan Huus. Foredraget om Typer, Team & Trivsel kan varmt anbefales. Høj grad af faglig information, sjove indslag og øvelser.”

Michael Graatang – Kommunaldirektør, Halsnæs Kommune

“En god og energifyldt dag, med god stemning og involvering fra alle deltagere, faciliteret af en energifyld og fagligt dygtig Jan.”

Paw Skovbo – Director of Operations, Cook Medical

“Der var hele tiden fokus. Der var grin og alvor. Gid alle undervisere ville være som dig Jan Huus. Tak for en god og lærerig dag.”

Dorthe Hansen – Borgerservice, Ringsted Kommune

“Vi havde behov for at få et pusterum fra hverdagens travlhed, og det fik vi. Vi kan kun ønske at mange andre også får denne super oplevelse fra dig.”

Hanne Louise Jensen – Socialrådgiverklbben, Haderslev

“Tak for et rigtigt godt “indslag”. Det har sat sine spor hos medarbejderne… de kunne se sig selv i mange af dine eksempler.”

Kirsten Pedersen – Leder, Skørping Ældrecenter

“Jeg fik rigtig meget ud af kurserne. Vigtigst fik vi grinet så meget, at vi har fået det bedre sammen. Underviser kan facilitere en række spørgsmål, så fokus holdes. Overlegen præsentationsteknik.”

Nicolai Schoubye – Borgerservice, Ringsted Kommune

“Det har været en SUPER dag. At finde sin type, var meget sjovt – Det hele var rigtig godt. Super, super godt.”

Christina Bonda – SUC Syddanmark

“Jeg havde hørt, at vi skulle grine og have det sjovt – fik det ud af det + en masse fagligt, seriøst stof. Fantastisk koncept. Super!”

Kirsten G. Nielsen – Kernehuset Fensmark

“Mange tak for en inspirerende dag! – det var både lærerigt og underholdende at arbejde med typer og trivsel. Det vil helt sikkert bidrage til en øget forståelse blandt vores medarbejdere i AREPA!”

Kenneth Millard – Direktør, Arepa

“Det var en fantastisk måde at blive “undervist” på. Du er et yderst behageligt menneske. Jeg vil anbefale dig til andre.”

Ida Munk – Familiecenteret, Roskilde

“Der var masser af personlig eftertanke til ændret adfærd. Jeg var specielt glad for IVK – de 4 trin. Glimrende, sjovt og inspirerende, uden at du mistede taget i alvoren.”

Jan Damm – Energinet.dk

“Ping-pong mellem oplæg og øvelser gjorde dagen levende og alsidig. Gode reflektioner og fif til at bedre min kommunikation. Tak for en god dag. Super.”

Malene Storgaard Jensen – Udviklingskonsulent, Horsens Kommune

“Godt at vi sammen synliggør, hvilke typer vi er – støtte og forståelse for hinanden, som vi positivt kan bruge. God struktur, godt humør – meget sjovt.”

Susanne Dencker – UC Sydddanmark

“Jeg var specielt glad for, at der var stor enkelthed og tydelighed, at det var levende og underholdende. Du er i særklasse god til at være på og bruge alle de meldinger, der er fra deltagerne på en positiv måde.”

Rie Korsgaard – Balsmoseskolen

“Fantastisk gennemarbejdet show/undervisning med stimuli for alle sanser”

Annette Ginnerup –  Århus Universitetshospital Skejby

“Jeg fik, hvad jeg forventede + meget mere. Hele delen, der handler om selvrefleksion og bevidsthed, var suveræn. Tonen og humoren gjorde kurset til en fornøjelse… Virkede meget velforberedt og kurset virkede gennemarbejdet og grundigt. Meget imponerende.”

Agnete Sara Dilling – Farmaceut

“Meget positivt og absolut en øjenåbner. Rart vi var fælles om denne oplevelse, så vi alle kan være med til at gøre en positiv forskel.”

Lene Pedersen – Køge Sygehus

“Du gør det super godt – nærværende – sjovt – klart – anskueligt – underholdende.”

Angelica Boje –  Vejen Kommune

“Jeg fik glæde og mod på at takle nogle af de vanskeligheder, jeg har mht. at kommunikere. At vide det er okay at have følelser. At man stadig er god nok som menneske. Super godt med Pølse-Jørgen. Fantastisk weekend. Fed entusiasme.”

Anja Grandetoft Ohlsson – Farmaceut

“Meget grin, men med en ”alvorlig” pointe. Jeg var glad for selv at deltage aktivt. Super!”

Hanne Theil – Tandpleje, Sofiendalsskolen Haslev

“Jeg fik rigtig meget ud af Typer, Team & Trivsel. Lærte mine kollegaers typer/værdi at kende og at møde andre med åbent sind. Godt gået!”

Frederik Jørgensen – Dong Energy

“Gode redskaber både privat og arbejdsmæssigt! Totalt inspirerende og levende!”

Bente Frandsen – Center for Sundhed og Træning, Århus

“Jeg fik alle mine forventninger om nye vinkler på kommunikationen, god underholdning samt humørfyldt og dejligt samvær, indfriet og mere til. Et dejligt foredrag med enorm positiv energi fra dig, samt en skøn måde at formidle begrebet på. … Du sprudler af energi, engagement & sundhed. Du ligner en, der er fuld af vitaminer. En der er glad for livet. Super!”

Susanne Colding – Dalhoffsminde Forsorgshjem

“Kommunikation kan være svær, men Jan Huus kunne i løbet af en dag få leget nogle gode kommunikationsværktøjer ind i os. Det var nogle dejlige overskuelige værktøjer, og vi fik lov til både at sparre med os selv og til at blive udsat for nogle eksempler på hvordan dårlig kommunikation og kommunikation, der svinger, virker på os… Vi glæder os til at tage i mod dig på næste seminar også.”

Poul-Erik Larsen – Kommandørkaptajn, Stavschet 1. eskadre, Søværnet

“Gode kommunikative redskaber på en underholdende måde. Gode råd, et godt grin. Specielt glad for den underholdende måde, det blev præsenteret på. Skide godt!”

Jørgen Houmøller – FAC, Vordingborg Kommune

“Jeg fik øje på, hvor forskellige vore teams er. Ser hvorfor det sommetider skaber spændinger, når de skal samarbejde. Jan, du er fuld af energi og har en fantastisk evne til at formidle.”

Marianne Maaløe – Dyhrs Skole SFO

“Underholdende undervisning med sjove eksempler. Du var et positivt bekendtskab; dygtig, underholdende og anderledes.”

Signe Berg Rydahl – Villa Villakulla, Sorø

“Bare super! Fantastisk foredrag, levede fuldt ud op til mine forventninger. Og lidt til!”

Charlotte Petersen – Klinikassistent, Tandplejen i Faxe Kommune

“Som konferencier til vores event på Rådhuspladsen i forbindelse med Verdensdiabetesdagen, optrådte du både professionelt, med charme samt humor. Sundhedsministeren, Prinsesse Benedikte og andre vigtige talere blev ført sikkert gennem programmet. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig.”

Søren Møgelvang Nielsen – Projektleder, Nova Nordisk A/S

“Dejligt berigende og uforpligtigende, samtidig med at alvoren i budskabet kunne ses og høres. Alle gik derfra med noget de kunne bruge. En dejlig måde at levere varen på, godt show og timing.”

Anita Steffensen – Afdelingsleder, Bo og aktivitetscentret Skovlund

“Vi havde en utrolig god eftermiddag på Langelands Elforsyning, hvor Jan Huus holdt foredraget Fnidderspillet for vores samlede personale. Jeg er sikker på, at alle fik noget med hjem. Et godt og inspirerende foredrag, som kan bruges i den daglige kommunikation både på jobbet og hjemme.”

Kim Henning Hansen – Direktør, Langelands Elforsyning

“Du var lige som jeg havde forventet – sprudlende – levende – og meget energisk.”

Jette Green – Egehøj Bjerringbro

“Super god, levende underviser, som formår at ryste folk sammen. Og der var noget at grine af. Jeg fik en stor viden omkring mig selv og mine kollegaer.”

Mai-Britt Nielsen – Forsorgshjemmet Toften

“God underholdning og en god foredrager. Jeg var specielt glad for din åbenhed og måden du fortalte og underviste på. Rigtig godt, håber på at se dig en anden gang. Tak…!”

Eva Eriksen – Sosu C, Herlev

“Du er god Jan, opmærksom bevidst og anerkendende i relationen til det enkelte menneske og i undervisningssituationen.”

Jane Thulstrup – Institutionsleder, Børnehuset Kongeleddet

“God inspiration til dialogen i sektionen. Det var konkret og enkelt. Du hvilte i dig selv, afslappet. Super!”

Morten Braae – Energinet.dk

“En hyggelig og lærerig dag med værktøjer til bedre samarbejde. Underholdende. Interessant/Spændende. Sjovt. Brugbart. Tankevækkende. Anderledes. Super!”

Anne-Mette Guss – Socialpædagog, Dalhoffsminde Forsorgshjem

“Skønt at blive mindet om de grundlæggende ting i vores samvær med andre – og på en interessant og sjov måde. Tak for en meget inspirerende time. Alt blev sagt på kort tid.”

Anna Plejdrup – Bocenter Nord, Risskov

“Succeskriteriet er opfyldt – personalet går stadig rundt og opdeler sig selv og hinanden i de fire profiler du lancerede”

Niels Lund – Souschef, Rosenvængets Skole, Viborg

“Positiv tankegang angående kommunikation. Super god og sjov præsentation.”

Hjørdis Nielsen – Klinikassistent, Tandklinikken Sofiendalsskolen

“Underholdende. Tiden fløj af sted. Dejligt med indslag af diverse art til at fordøje ‘budskaberne’ med.”

Dorte Senniksen – Sosu C, Herlev

“En sjov/underholdende og udbytterig formiddag over emnet kommunikation. Alt blev fremlagt på en humoristisk måde. Super!”

Jette Kjærgaard – Faxe Kommunale Tandpleje

“Du var virkelig god som konferencier til vores konference. Du var sjov og trådte til, da vores ene foredragsholder var forsinket. Du var den brik i puslespillet, som fik det hele til bare at kører derudaf. Det var en rigtig god dag, og det kan vi virkelig takke dig for”

Maria Kristoffersen – Retten i Roskilde

“Du har været god til at styre hele programmet for dagen… Jeg kan roligt råde andre til at invitere dig som konferencier. Vores publikum gav god respons til Jan på de evalueringsskemaer de skulle udfylde: Super god, meget nærværende, professionel og velforberedt.”

Halime Bozkurt – Integrationsministeriet

“Jeg blev utrolig positivt overrasket – jeg tror ikke nogen af os havde forventet en så bred konferencier… Det hørte jeg også fra nogle kollegaer, de syntes, det var underholdende med din brede ”optræden”, og gjorde, at man også kunne grine til et alvorligt emne.. du gjorde virkelig dit til, at det var vellykket.”

Karina Dalsø, Københavns Politi