Fnidderspillet

– Et forrygende foredrag om kommunikation

Fra 35 min. og op til 4 timer

Fnidderspillet er et sjovt, lærerigt og interaktivt foredrag/peptalk om kommunikation, trivsel og arbejdsglæde, hvor I arbejder med undervejs – henvendt til virksomheder, organisationer, institutioner og foreninger. 

Med en række kommunikative redskaber indlagt, får I jordnære og konkrete eksempler på, hvordan kommunikationen kan gå godt eller skidt. Alle kan være med. Humor og læring på samme tid! Og samtidig et foredrag, hvor der også lægges vægt på indsigt, viden og nye konkrete redskaber. Til gavn for det psykiske arbejdsmiljø.

Vi får ikke altid lyttet til hinanden, men tolker mellem linjerne og forestiller os – ud fra vores egen verden, skyder hinanden holdninger og motiver i skoene. Det giver fnidder i kommunikationen både mellem medarbejdere og mellem medarbejdere og ledere. Freud kalder humoren for ”den menneskelige ventil”. Mange stressforskere er enige med ham. Humor jagter stressen væk, lukker op, giver gode relationer og gør hverdagen mere spændende og temmelig sjovere. Og det smitter.

Fnidderspillet
Fnidderspillet
Kan tilpasses jeres behov. Ønskes længere tid kan Kommunikation, der svinger” vælges.
Der er ingen tykke og tunge undervisningsmapper, der skal traves igennem. Alt beror på oplevelsen, på inspirationen, den direkte læring og humoren her og nu.

Udbytte

Mere respektfuld kommunikation uden krænkelser og domme

Lærer at blive på egen ”banehalvdel”

Brugbare og konkrete redskaber

Større åbenhed, forståelse og rummelighed

Anerkendende og direkte kommunikation

Lav en forespørgsel nu

Kontakt

Andre Kurser & Foredrag

Fnidderspillet
Fnidderspillet
Fnidderspillet
Fnidderspillet