Kurser og Foredrag

Fire oplagte kurser og foredrag om psykisk arbejdsmiljø
– 
Oplevet af mere end 30.000 deltagere

Kommunikation, der svinger – medarbejdere

 

Får I lyttet ordentligt til de andre? Læser I imellem linjerne, tolker og forestiller jer? Forventer I, at de andre kan læse jeres tanker og behov? Måske har I fnidder i kommunikationen? Eller ligefrem dårlig trivsel, dårligt psykisk arbejdsmiljø, ringe arbejdsglæde eller stress.

Fra 50 min. til 2 timer

 

Kommunikation, der svinger er et lærerigt, sjovt og interaktivt foredrag og kommunikationskursus, hvor deltagerne lærer at tale med og ikke til hinanden, at lytte og kommunikere åbent og direkte uden bebrejdelser og domme. Hvordan får vi stoppet tomgangs-fnidder? Hvad sker der, når kommunikationen fastlåses i Offer-Redder-Anklager-rollerne? Hvordan beholder jeg bolden på egen banehalvdel?

Foredraget og kurset består af fængende og levende oplæg og sjove indslag. I får konkrete redskaber til at lytte og kommunikere direkte, åbent og respektfuldt.

Der arbejdes i en jordnær, humoristisk og let forståelig form, hvor alle kan være med. Deltagerne får en række aha-oplevelser, hvilket giver større energi og overskud, samtidig med at alle morer sig.

Kommunikation og relationer er af afgørende betydning for de resultater, der opnås. For god kommunikation, gode relationer og arbejdsglæde skaber gode resultater for den enkelte og for virksomheden. Resultater og trivsel hænger sammen. Det handler om selv at tage ansvar.

 

Udbytte:
– Styrker selvindsigt, relationer og samarbejde
– Øger forståelsen af egne og andres værdier, følelser og behov
– Bryder gamle fastgroede mønstre
– Anerkendende, direkte og respektfuld kommunikation
– Tage eget ansvar for dialogen

 

Kommunikation, der svinger er et personalekursus, der bygger bl.a. på den amerikanske psykolog Marshall B. Rosenbergs metoder, der bl.a. er inspireret af psykologen Carl Rogers og filosoffen Martin Buber.
Der er ingen tykke og tunge undervisningsmapper, der skal traves igennem. Alt beror på oplevelsen, på inspirationen, den direkte læring, og humoren her og nu, så alle kan være med. Enkelt og ligetil.

Videoer

Jan Huus Foredrag

Se klip fra “Fnidderspillet” – et forrygende og interaktivt foredrag om kommunikation, humor og læring på samme tid. Alle kan være med.

Kontaktcirklen

Jan Huus fortæller om at være i ægte kontakt helt uden domme og nedgørelser. At turde lytte og være med den anden i det, der nu engang er.

Vrede og Følelser

Når vi siger “Ja” til noget, hvor vi egentligt skulle have sagt “Nej”, bliver vi vrede på dem, vi siger “Ja” til. Men hvorfor siger vi så “Ja”?

Stop Fnidderspillet – 5 gode råd

Få 5 enkle og gode råd til at stoppe fnidderiet på jobbet. Om anerkendelse, roller, behov og eget ansvar.