Kurser og Foredrag

Fire oplagte kurser og foredrag om psykisk arbejdsmiljø
– 
Oplevet af mere end 30.000 deltagere

Konferencier & Ordstyrer

 

Jan Huus er med sine erfaringer som journalist, studievært og skuespiller den kompetente konferencier, ordstyrer eller interviewer.

Han har med sin skarpe journalistiske sans, humor og lune styret mange større arrangementer i og udenfor de elektroniske medier – fra debatter og konferencer til ren underholdning.

Jan Huus er oplagt, hvad enten det drejer sig om ordstyrer, moderator til seriøse debatter, entusiastisk og humoristisk konferencier til stormøder, kongresser og events, interview’er eller som oplægsholder ved div. arrangementer.

“Som konferencier til vores event optrådte du både professionel, med charme samt humor. Vigtige talere blev ført sikkert gennem programmet. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig.”

Søren Møgelvang – Projektleder – Novo Nordisk A/S

“Jeg blev utrolig positivt overrasket – jeg tror ikke noget af os havde forventet en så bred konferencier. Det hørte jeg også fra nogle kollegaer, de synes, det var underholdende med din brede “oprtæden”, og gjorde, at man også kunne grine til et alvorligt emne. Du gjorde virkelig dit til, at det var vellykket.”

Karin Dalsø – Københavns Politi

“Du var virkelig god som konferencier til vores konference. Du var den brik i puslespillet, som fik det hele til bare at køre derudad. Det var en rigtig god dag, og det kan vi virkelig takke dig for.”

Maria Kristoffersen – Retten i Roskilde