– Debatter, events & konferencer

Jan Huus er med sine erfaringer som journalist, studievært og skuespiller den kompetente konferencier, ordstyrer eller interviewer. 

Han har med sin skarpe journalistiske sans, humor og lune styret mange større arrangementer i og udenfor de elektroniske medier – fra debatter og konferencer til ren underholdning.

Jan Huus er oplagt, hvad enten det drejer sig om ordstyrer, moderator til seriøse debatter, entusiastisk og humoristisk konferencier til stormøder, kongresser og events, interview’er eller som oplægsholder ved div. arrangementer.

Kontakt Jan Huus

Jan555-1024x205

”Som konferencier til vores event på Rådhuspladsen i forbindelse med Verdensdiabetesdagen, optrådte du både professionelt, med charme samt humor. Sundhedsministeren, Prinsesse Benedikte og andre vigtige talere blev ført sikkert gennem programmet. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig.”

Søren Møgelvang Nielsen, Projektleder, Novo Nordisk A/S

”Jeg blev utrolig positivt overrasket – jeg tror ikke nogen af os havde forventet en så bred konferencier… Det hørte jeg også fra nogle kollegaer, de syntes, det var underholdende med din brede ”optræden”, og gjorde, at man også kunne grine til et alvorligt emne.. du gjorde virkelig dit til, at det var vellykket.”

Karin Dalsø, Københavns Politi

”Du var virkelig god som konferencier til vores konference… Du var den brik i puslespillet, som fik det hele til bare at kører derudaf. Det var en rigtig god dag, og det kan vi virkelig takke dig for.”

Maria Kristoffersen, Retten i Roskilde

Jan tilbyder også 4 kurser og foredrag om psykisk arbejdsmiljø

1
Screenshot-2018-12-27-17.50.32
3
Screenshot-2018-12-27-17.54.40

Lav en forespørgsel nu

Kontakt

Referencer