4 oplagte kurser og foredrag om psykisk arbejdsmiljø

Oplevet af mere end 30.000 deltagere

1

Fnidderspillet
Med en række kommunikative redskaber indlagt, får I jordnære og konkrete eksempler på, hvordan kommunikationen kan gå godt eller skidt. Alle kan være med. Humor og læring på samme tid! Og samtidig et foredrag, hvor der også lægges vægt på indsigt, viden og nye konkrete redskaber. 

Læs Mere

Jan-der-har-en-fest
Screenshot-2018-12-27-17.50.32

Kommunikation der svinger – medarbejdere
Vi får ikke altid lyttet ordentligt til de andre. Læser i stedet mellem linjerne, tolker og forestiller os – ud fra vores egen verden. Ofte forventer vi ligefrem, at andre læser vores tanker. Det giver fnidder i kommunikationen. Resultatet er dårlig trivsel, dårligt psykisk arbejdsmiljø, ringe arbejdsglæde og stress.

Læs Mere

Jan-8-min-1024x681
3

Kommunikation der svinger – ledere
Det handler ikke kun om, at dine medarbejdere skal lytte til dig, men også at du lytter til dine medarbejdere. Det handler om trivsel og arbejdsglæde. Og det kan du som leder være med til at skabe gennem en direkte og samtidig respektfuld kommunikation.

Læs Mere

Jan-og-HC-2
Screenshot-2018-12-27-17.54.40

Typer, Team & Trivsel
Hvordan ser du dig selv og dine kollegaer? Hvorfor fungerer du godt med nogle typer, men ikke med alle? Få værktøjet til bedre at forstå og omgås dig selv, dine kolleger og andre.

Læs Mere

Jan-6-Spejlvendt-e1545392453190

Der lægges vægt på værdighed og gensidig respekt, på tillid og tryghed. Fra underviserens side er der dyb respekt for den enkelte medarbejders grænser. atmosfæren vil være glad, tryg og tillidsfuld.

Lav en forespørgsel nu

Kontakt

Referencer